Bota/Rajoni

MPB e Maqedonisë së Veriut: 860 persona në izolim, 199 në vetizolim

MPB e Maqedonisë së Veriut: 860 persona në izolim, 199 në vetizolim
10:21 | 16 Qershor 2020

Gjatë ditës së djeshme 860 personave iu është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 199 persona kanë nënshkruar deklaratën për vetizolim.

Dje policia ka kryer kontroll tek personat që janë në izolim dhe vetizolim me çka janë konstatuar dy shkelje të masave.

Gjithashtu në lidhje me masën për mbajtjen e obligueshme të maskës mbrojtëse janë regjistruar 559 shkelje.

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera