Bota/Rajoni

Mjeku specialist nga Kavadari infektohet me Covid-19

Mjeku specialist nga Kavadari infektohet me Covid-19
11:03 | 19 Qershor 2020

Një mjek specialist nga Kavadari, është rasti i ri pozitiv me Covid-19.

Këtë për AIM e konfirmoi mjeku Riste Jovanovski, epidemiolog specialist pranë Qendrës për Shëndet Publik – Kavadar.

Mjeku nuk ka simptoma dhe po punohet për të përcaktuar kontaktet e tij dhe izolimin e tyre parandalues.

Apliko online për kredi në IBAS, përfito subvencionim nga Qeveria

Të tjera