Lajme

Mjeku nga Kosova përfundon me sukses specializimin në Gjermani

Mjeku nga Kosova përfundon me sukses specializimin në Gjermani
07:31 | 15 Qershor 2020

Lajmet e mira janë ato të cilat në kohë të pandemisë dhe shqetësimeve të fundit e kthejnë fokusin në rrjedhshmërinë e vet jetës dhe shpresës.

Storiet e suksesit të mjekëve tanë nuk kanë të ndalur, një shembull i tillë na vie nga Dr. Valdrin Cervadiku.

Doktori nga Kosova, pas pesë viteve studimit në nivel të Specializimit ka përfunduar me sukses provimin specialisitik në fushën e Mjekësisë Interne dhe kualifikimin shtesë të Mjekësisë Emergjente në Münster të Gjermanisë.

Në rrjetin social facebook, ai ka ndarë lajmin e mirë duke shtuar dhe më shumë vlerën dhe punën e lartë e të zellshme të mjekëve tanë drejt suksesit.

Njoftimi i plotë nga Dr. Valdrin Cervadiku:

Pas 5 viteve Specializim me datën 04.06.2020 përfundova Provimin Specialistik në qytetin Koblenz dhe mora titullin Specialist i Mjekësisë Interne si dhe kualifikimin shtesë në Mjekësinë Emergjente në Münster.

Faleminderit Zotit dhe Familjes time e cila vazhdimisht më ofroj mbështetje morale si dhe financiare për të më edukuar dhe arsimuar.

Nach 5 Jahre Weiterbildung, habe ich am 04.06.2020 die Facharztprüfung für Innere Medizin in Koblenz sowie die Zusatzbezeichnung für Notfallmedizin in Münster erfolgreich bestanden. Ich bedanke mich herzlich bei meiner Familie und bei allen die mich auf dem Weg unterstützt und begleitet haben.

After 5 years of further training, I passed the specialist examination for internal medicine in Koblenz on June 4th, 2020 and the additional qualification for emergency medicine in Münster. I would like to thank my family and everyone who supported and accompanied me on the way.

Prince Coffee House tani edhe në Vjenë të Austrisë

Të tjera