[wp-story]

Bota/Rajoni

Mjegulla “pushton” juglindjen e Shqipërisë, apel për lëvizjen në rrugë

Mjegulla “pushton” juglindjen e Shqipërisë, apel për lëvizjen në rrugë
12:07 | 14 Janar 2020

Pas reshjeve të borës, juglindja e Shqipërisë është pushtuar nga një mjegull e dendur.

Kjo ka krijuar edhe probleme në qarkull.

Policia Rrugore u bën apel drejtuesve të mjeteve të jenë më të kujdesshëm në akset rrugore dhe të shmangin lëvizjet e panevojshme.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera