[wp-story]

Bota/Rajoni

Mjegulla ‘pushton’ disa nga rrugët shqiptare, kujdes në këto segmente

Mjegulla ‘pushton’ disa nga rrugët shqiptare, kujdes në këto segmente
22:00 | 12 Janar 2020

Një mjegull e dendur ka rënë në disa zona të Kurbinit, duke vështirësuar kësisoj fushëpamjet e makinave. 

Mjegulla ka prekur zonën e Kurbini dhe pjesën e ultësirës, përfshi këtu edhe rrugën nga Miloti deri në Fushë- Krujë.

Autoritetet njoftojnë që shoferët që kalojën në këto akse të shtojnë kujdesin në drejtimin e makinës.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera