Vip

Mirënjohja ‘nderi i mërgatës shqiptare’ shkon për Leonora Jakupin

Mirënjohja ‘nderi i mërgatës shqiptare’ shkon për Leonora Jakupin
14:03 | 29 Nëntor 2021

Leonora Jakupi është këngëtarja e cila shumë vite më parë ka ndërtuar një karrierë të suksesshme muzikore, dhe vazhdon të jetë e tillë.

Këngëtarja ka arritur të bëhet emër i hiteve të shumta të cilat kanë arritur majat e suksesit.

Edhe kësaj radhe nuk ka pasur si të mungojë një sukses tjetër. Këngëtarja ka marrur një vlerësim për kontributin e saj në muzikë nga diaspora shqiptare, të cilët e kanë nderuar me një certifikatë mirënjohje.

Këtë mirënjohje këngëtarja e ka ndarë me ndjekësit e saj në Instagram, “Nder i mërgatës shqiptare”, që iu dhurua nga shoqata “Nënë Tereza”, në Namur të Belgjikës.

Kjo certifikatë iu dhurua asaj pikërisht për festën e 28 nëntorit, ku këngëtarja mbajti po ashtu edhe një koncert atje.

Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera