Lajme

Ministria e Mbrojtjes publikon rezultatet e përzgjedhjes për akademinë në Republikën e Turqisë

Ministria e Mbrojtjes publikon rezultatet e përzgjedhjes për akademinë në Republikën e Turqisë
10:45 | 07 Shtator 2020

Ministria e Mbrojtjes ka njoftuar se Bordi përzgjedhës pas përfundimit të testimeve të parapara me rregulloren nr. 03/2020 për Rekrutim në Forcën e Sigurisë së Kosovës ka bërë përzgjedhjen e listës së ngushtë së kandidatëve për kadet.

Më poshtë mund të gjeni listën e ngushtë të kandidatëve të përzgjedhur për akademinë në Republikën e Turqisë për katër pozita të parapara në konkurs:

Ministria e Mbrojtjes njofton kandidatët në garë për akademinë në Republikën e Turqisë për rezultatet e…

Posted by Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës on Monday, September 7, 2020

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera