Tenderët

Dy kompani ankohen në OSHP, por e injorojnë seancë

Dy kompani ankohen në OSHP, por e injorojnë seancë
17:18 | 05 Shkurt 2020

Dy Operatorë Ekonomik (OE) “Company Murseli” dhe ”Konstruktori Ing 1996” janë ankuar në Organin Shqyrtues të OSHP-së rreth tenderit “Ndërtimi i urës në rrugën R-115-Doganaj-Brezovicë”, por të mërkurën ata nuk kanë marrë  pjesë në seancën të cilën e ka monitoruar “Front Online”.

Gjatë seancës përfaqësuesi i Autoritetit Kontraktues ka thënë se kërkojnë nga Paneli Shqyrtues të hedhe poshtë ankesën e OE si të pa bazuar dhe të mbetet në fuqi vendimi i Autoritetit Kontraktues.

Pasi që në këtë seancë nuk kanë marrë pjesë as përfaqësuesit e Operatoreve Ekonomik ankues dhe ekspertja shqyrtuese, aty nuk kanë marrë pjesë as anëtaret e Panelit Shqyrtues të OSHP-së.

Vendimi i Panelit Shqyrtues për këtë aktivitet Prokurimit do të merret në ditët në vijim, deri sa portali “Front Online” do t’u mbaj të informuar në vazhdimësi për rrjedhën e këtij procesi të prokurimit.

/ Front Online /

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera