Lajme

Ministria e Financave kërkon pesë praktikantë

Ministria e Financave kërkon pesë praktikantë
10:56 | 10 Gusht 2022

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve hap thirrje për angazhimin e pesë praktikantëve.

Thirrja është e hapur nga data 10 deri më 16 gusht 2022.

Për më shumë detaje shihni postimin më poshtë:

Prince Caffe shpërblen për festa Fitoren me veturë Fiat 500

Të tjera