[wp-story]

Lajme

Ministri Tahiri: Italia partner kyç i Kosovës në luftë kundër krimit transnacional

Ministri Tahiri: Italia partner kyç i Kosovës në luftë kundër krimit transnacional
12:11 | 11 Prill 2019

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri dhe homologu i tij italian, Alfonso Bonafede kanë nënshkruar sot në Romë marrëveshjen për transferin e personave të dënuar në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Italisë.

Ministri Tahiri ka theksuar marrëveshja e nënshkruar e thellon edhe më tej bashkëpunimin mes dy vendeve si dhe forcon doktrinën e zbatimit të të drejtave të njeriut në Kosovë, me theks të veçantë të atyre që kanë rënë ndesh me ligjin dhe janë në vuajtje të dënimit.

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera