Lajme

Ministri i Qeverisë së Kosovës, Goran Rakiq në ceremoninë e Vuçiqit: Publikon foto i entuziazmuar

Ministri i Qeverisë së Kosovës, Goran Rakiq në ceremoninë e Vuçiqit: Publikon foto i entuziazmuar
23:45 | 09 Maj 2021

Kryetari i Listës Serbe, Igor Simiq bashkë me Goran Rakiq dhe zyrtarë të tjerë, me ftesë të presidentit të Serbisë kanë marrë pjesë në ceremoninë e organizuar për Ditën e Evropës.

Goran Rakiq i cili është pjesë e Qeverisë Kurti shihet në fotografi i entuziazmuar bashkë me të tjerët.

Goran Rakiq është pjesë e kabinetit të Qeverisë Kurti si ministër për Komunitet dhe Kthim.

На позив председника Републике Србије Александар Вучић присуствовали смо вечерас свечаној академији поводом 9. маја – Дан победе над фашизмом у Другом светском рату

Posted by Dalibor Jevtić on Sunday, May 9, 2021

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera