[wp-story]

Ekonomi

Microsoft ‘heq dorë’ nga dyqanet fizike – Të gjitha shitjet do të kalojnë online

Microsoft ‘heq dorë’ nga dyqanet fizike – Të gjitha shitjet do të kalojnë online
11:22 | 29 Qershor 2020

Microsoft do të mbyllë pothuajse të gjitha dyqanet e tij në të gjithë botën, njoftoi kompania këtë fundjavë.

Pjesa më e madhe e shitjeve të Microsoft tani e tutje do të bëhen në internet.

Gjigandi i teknologjisë tha se do të bënte një depozitim prej 450 milion dollarësh për të mbuluar në veçanti shkurtimet. Kjo tarifë do të regjistrohet në llogaritë për tremujorin aktual, i cili përfundon në 30 qershor.

Rreth 100 dyqane të mbyllura gjatë pandemisë nuk do të hapen, tha kompania. Sidoqoftë, “Qendrat e Përvojës së Microsoft” do të vendosen në Londër, Nju Jork dhe Sidnej dhe në selinë e tij në Redmond, Uashington.

Ende nuk është e qartë se sa punonjës do të preken nga ky vendim.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera