[wp-story]

Auto&Tech

Messenger dhe Instagram së shpejti do të bashkohen

Messenger dhe Instagram së shpejti do të bashkohen
10:08 | 15 Tetor 2020

Së shpejti do të bashkohen bisedat e Messenger dhe Facebook.

Një azhurnim i ri i Facebook Messenger është duke e vendosur në një hap tjetër shumë afër bashkimit me bisedat e Instagram.

Messenger ka marr një pamje shumë ngjyrëshe dhe disa ndryshime të reja. Facebook e ka testuar bashkimin e bisedave me Instagram dhe Messenger këtë vit.

Logoja e re me ngjyrë rozë dhe vjollce e bënë që Messenger të duket shumë si Instagram. Qëllimi përfundimtarë i gjithë këtij azhurnimi është që të bashkohen bisedat e dy aplikacioneve, asaj të Facebook Messenger dhe Instagram.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera