[wp-story]

Lajme

Mësoni vendet që do të mbesin pa rrymë nesër dhe pasnesër

Mësoni vendet që do të mbesin pa rrymë nesër dhe pasnesër
17:40 | 04 Shtator 2019

KEDS ka bërë paralajmërimet për ndërprerjet e planifikuara të rrymës.

05.09.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Cermjani degëzimi- Gërgoci nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rashkoc, Gërgoc, Bardhaniq, Bare e Madhe, Zhebel, Jabllanicë dhe Krelan.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllës.

06.09.2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10 kV Prishtinë 3 do të ndërprehet:

TS 10/.04 kV Varrezat e qytetit (Kodi: 12000014060) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-17:00.

Vendet: Rr.Qemal Stafa.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kabllos.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik.

3.

Në TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/.04 kV Shtedim 3-Te Nysreti (Kodi: 14000011211) prej orës 09:00 -12:00 dhe 14:00-17:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Shtedim.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllove bistek dhe kyçja e daljeve. Punime në projektin Shtedim 3_Te Nustreti Lot 4 2019.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.23 Luboteni-Rambuje (Kodi: 12000016) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Lagjja e Muhaxherëve, Parku, Pompat (parku).

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i pajisjeve për sinjalizimin e prishjeve.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

10 kV/04 Runik-Kisha (Kodi: 74000005036) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Runik-Kisha.

10 kV/04 Radishevë-1 (Kodi: 74000005037) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Radishevë-1.

10 kV/04 Radishevë-2 (Kodi: 74000005051) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Radishevë-2.

10 kV/04 Bajë (Kodi: 74000005039) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Bajë.

10 kV/04 Syrigan (Kodi: 74000005040) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Syrigan.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave.

2.

TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 71075001) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërnicë dhe Pirq.

Arsyeja e ndërprerjes: Kuçja e rrjetit 10kV në tension për projektin TS i ri Vaganicë (Kutllofcët).

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera