[wp-story]

Lajme

Mesazhi i drejtorit të Komunikacionit nga Policia e Kosovës për vozitësit

Mesazhi i drejtorit të Komunikacionit nga Policia e Kosovës për vozitësit
10:51 | 17 Dhjetor 2019

Në Kosovë, bashkë me stinën e dimrit vijnë edhe vështirësitë për vozitësit.

Përpos rrugës së rrëshqitshme e reshjeve atmosferike është edhe një problematikë tjetër e madhe, shkruan gazeta inFokus.

Mjegulla e dukshmëria e zvogëluar.

E nënkolonel Jeton Rexhepi, drejtor i divizionit të Komunikacionit nga Policia e Kosovës, në profilin e tij në Facebook ka bërë një lutje për qytetarët e Kosovës.

Kjo, duke i bashkangjitur një fotografi të një prej rrugëve të Kosovës, shkruan gazeta inFokus.

“Kujdes mjegull, dukshmeri e zvogeluar dhe po ashtu rruge e rreshqitshme ❄️”, ka shkruar Rexhepi.

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera