[wp-story]

Diaspora

Mërgimtari nga Gjermania vjen në Kosovë me një veturë të veçantë

Mërgimtari nga Gjermania vjen në Kosovë me një veturë të veçantë
14:11 | 05 Gusht 2019

Adhuruesit e veturave shpeshherë eksperimentojnë shumë me dizajnin e makinës që ngasin.

E një mërgimtar nga Klina, ka habitur të gjithë kur ka ardhur nga Gjermania në vendlindjen e tij.Ai e ka shndërruar veturën e tij në një mënyrë interesante e të rrallë.

Në pjesën e sipërme të veturës, ka ndërtuar një avion.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera