[wp-story]

Jetë

Mënyra e thjeshtë për të mbajtur të shëndetshme shtyllën kurrizore kur rrimë ulur më shumë se zakonisht

Mënyra e thjeshtë për të mbajtur të shëndetshme shtyllën kurrizore kur rrimë ulur më shumë se zakonisht
00:20 | 28 Tetor 2020

Meqenëse shumica aktualisht punojnë brenda katër mureve të shtëpive të tyre, ajo që është e sigurt që në një moment do të fillojmë të ndiejmë dhembje në muskujt e shtyllës kurrizore

Posaçërisht nëse gjithë ditën rrini ulur duke punuar në kompjuter apo laptop, orarin e punës e keni tetë orë, i cili në këtë moment kërkon që vazhdimisht të jeni online.

Pikërisht për këtë shkak është më se e sigurt që të ndieni dhembje në qafë dhe në shpatulla, për shkak të pozicionit në të cilin qëndroni derisa jeni duke punuar.

Për t’ju ndihmuar që të zgjidhni së paku minimumin e dhembjes, kemi gjetur për ju një sërë videosh në të cilat mund të gjeni balancën ideale për jetën tuaj.

Patjetër shtrijuni:

 

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera