[wp-story]

Ekonomi

Mentor Sylmeta emërohet ushtrues detyre i Sekretarit të Përgjithshëm në ministrinë e Ekonomisë

Mentor Sylmeta emërohet ushtrues detyre i Sekretarit të Përgjithshëm në ministrinë e Ekonomisë
15:02 | 18 Qershor 2020

Ministri Kuqi ka emëruar Mentor Sylmetën ushtrues detyre i Sekretarit të Përgjithshëm në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit.

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuqi, ka emëruar Mentor Sylmetën ushtrues detyre i Sekretarit të Përgjithshëm në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit.

Sylmeta është të jetë në krye të detyrës nga sot, 18 qershor, deri në vendimin tjetër që parashihet nga ministria.

Në vitin 2018, Mentor Sylmeta ishte emëruar u.d. i Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera