[wp-story]

Lajme

Memorandum bashkëpunimi mes Universitetit të Pejës dhe Universitetit të Opolës

Memorandum bashkëpunimi mes Universitetit të Pejës dhe Universitetit të Opolës
19:30 | 14 Janar 2020

Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Universitetin e Opolës në Poloni.

Qëllimi i këtij bashkëpunimi është shkëmbimi i studiuesve dhe shkencëtarëve për të kryer hulumtime me interes të ndërsjellë, shkëmbimi i profesorëve për ligjërata dhe vizita afatshkurtra, ftesa për studiues për pjesëmarrje në konferenca, simpoziume dhe udhëzime, shkëmbimi i informacionit, materialeve akademike dhe publikimeve në fushat me interes të ndërsjellë, mobiliteti i studentëve, etj.

Universiteti “Haxhi Zeka” ishte i përfaqësuar nga Rektori i Universitetit, Prof. Dr. Fadil Millaku, si dhe Prorektori për Bashkëpunim Ndërkombëtar Prof. Asoc. Dr. Ibish Mazreku.

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera