Lajme

Me para të shtetit mbushi veturën personale, burg për komandantin e Zjarrfikësve në Kamenicë

Me para të shtetit mbushi veturën personale, burg për komandantin e Zjarrfikësve në Kamenicë
13:37 | 30 Shtator 2020

Me pesë muaj burgim është dënuar R.B., ish-komandant i Shërbimit të Zjarrfikësve në Kamenicë pasi kishte shfrytëzuar pozitën e tij zyrtare për të mbushur me para të shtetit veturën private.

Në njoftimin e Gjykatës Themelore në Gjilan bëhet e ditur se rasti kishte ndodhur më 18 qershor të vitit të shkuar, në Kamenicë. R.B. kishte mbushur veturën private të tipit BMW X3 me 58 litra derivate apo 65.96 euro. Për të mos paguar nga xhepi i tij kishte ofruar të dhënat e veturës zyrtare të markës Mercedes.

Me këto veprime, sipas Themelores, i akuzuari ka kryer veprën penale “keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”.

R.B. kishte pranuar fajin dhe pos dënimit prej pesë muaj burgim, do t’ia kompensojë komunës së Kamenicës dëmin e shkaktuar.

1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera