[wp-story]

Lajme

Me litar e ndihmojnë të dalë nga shtëpia pasi iu mbush oborri me ujë

Me litar e ndihmojnë të dalë nga shtëpia pasi iu mbush oborri me ujë
00:03 | 19 Gusht 2020

Stuhia e netëve të fundit në fshatrat e Vushtrrisë ka shkaktuar dëme të mëdha.

Ekipet emergjente të komunës dhe zjarrëfikësit kanë dalë në terren për t’i ndihmuar qytetarëve.

Më poshtë mund t’i shihni pamjet ku një qytetarit i ndihmojnë të dalë nga shtëpia, pasi oborri iu është mbushur me ujë.

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera