Lajme

Më 11 e 12 korrik mbyllet për qarkullim segmenti i Autostradës “Arbën Xhaferi” nga fshati Konjuh deri te Babushi

Më 11 e 12 korrik mbyllet për qarkullim segmenti i Autostradës “Arbën Xhaferi” nga fshati Konjuh deri te Babushi
16:21 | 09 Korrik 2020
Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit njofton se më 11 dhe 12 korrik 2020 ( e shtunë dhe e diel) do të bëhet mbyllja për qarkullim e segmentit 6 të Autostradës “Arbën Xhaferi” nga kyçja në fshatin Konjuh deri në kyçjen e fshatit Babush (në kryqëzimin Banullë-Dheu i Bardhë, pjesa: kryqëzimi në Banullë – udhëkryqi Bresalc)Punimet në fjalë do të zhvillohen për montimin (vendosjen e trarëve) në mbikalimin në fshatin Banullë.

Kjo pjesë e Autostradës “Arbën Xhaferi” do të jetë e mbyllur të shtunën dhe te dielën nga ora 8.00 deri në ora 18.00.

Qytetarët që këto dy ditë kanë planifikuar të kalojnë nëpër këtë Autostradë, si rrugë alternative për qarkullim do të jetë rruga e vjetër Prishtinë – Ferizaj.

 

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera