Bota/Rajoni

Mbyllet numërimi në disa qarqe, Sali Berisha fitues

Mbyllet numërimi në disa qarqe, Sali Berisha fitues
21:23 | 22 Maj 2022

Ka përfunduar procesi i numërimit të votave në zgjedhjet për kryetarin e Partisë Demokratike të Shqipërisë në disa qarqe të juglindjes.

Ajo çka vihet re është fitorja e thellë e ish kryeministrit Berisha përballë kandidatit tjetër Ibsen Elezi.

Rezultatet konkretisht janë si më poshtë:

Në Pogradec kanë votuar 516 persona
484 vota Sali Berisha,
32 vota Ibsen Elezi.

Në Devoll kanë votuar 1225 persona
1082 vota Sali Berisha,
135 Ibsen Elezi,
8 vota të pavlefshme.

Në Maliq kanë votuar 1278 persona
1266 vota Sali Berisha,
10 vota Ibsen Elezi,
2 vota të pavlefshme.

Në Kolonjë kanë votuar 394 persona
356 vota Sali Berisha,
38 vota Ibsen Elezi,
6 vota të pavlefshme./euronewsalbania/

Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera