[wp-story]

Lajme

Mbyllet një kafiteri në Rrugën B, pronari doli me Coronavirus

Mbyllet një kafiteri në Rrugën B, pronari doli me Coronavirus
13:39 | 17 Qershor 2020

Kafiteria MOMO e cila gjendet në Rrugën B në Prishtinë, përmes një njoftimi në faqen zyrtare Facebook, ka treguar se është mbyllur përkohësisht, pasi pronari i saj doli pozitiv me COVID-19.

Ky është njoftimi:

Pasi që pronari i MOMO ka rezultuar pozitiv në COVID-19, edhe pse nuk ka pasur kontakt direkt të tij me stafin, ne si kompani ndjejmë përgjegjësi morale dhe për një kohë lokali do të jetë i mbyllur, deri sa të përfundojë testimi dhe të marrim rezultatet e çdo njërit që punon në MOMO.

Deri atëherë, të shpresojmë për më të mirën!

Faleminderit për mbështetjen,

MOMO

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera