Lajme

Mbyllen të gjitha palestrat sportive, hapen pishinat e fitneset

Mbyllen të gjitha palestrat sportive, hapen pishinat e fitneset
08:21 | 28 Korrik 2020

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që të mbylle palestrat sportive të tipit të hapur dhe të mbyllur në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Këtu perfshihen edhe të gjitha shkollat e futbollit.

Përjashtim bëjnë fitneset, pishinat dhe sportet individuale në përputhje me rregullat e paracaktuara.

OFERTË për Black Friday, Festën e Flamurit dhe Pikën e Re në Petrol Company

Të tjera