[wp-story]

Front TV

Mbrojtja e Gucatit kërkon lirim me kusht

Mbrojtja e Gucatit kërkon lirim me kusht
15:48 | 01 Tetor 2020

Avokati mbrojtës i Hysni Gucait ka kërkuar nga Gjykatësi që ai të lirohet me kusht.

“Kërkoj që të merrni parasysh mundësinë e lirimit me kusht”, ka thënë ai.

Mbrojtja ka ofruar garanci 5 mijë euro që ai të jetoj në vendin që përcaktohet, dhe të  lajmrohet në policinë e EULEXIT.

“Kërkoj lirimin me kusht dhe ne ofrojmë garanci 5 mijë euro që ai të jetoj në adresën që i përcaktohet dhe të raportoj në policinë e EULEX-it”, tha ai.

Avokati i Gucatit ka thënë se Gucati nuk do të i ofrohet zyreve të OVL-së 100 metra, në menyrë që të mos dëmohet procesi ndaj ti.

Kurse Prokurori i rastit tha se brenda 30 ditëve do të dorëzohet aktakuza ndaj Gucatit.

“Konfirmojmë që brenda një periudhe 30 ditore prokuroria do të dorëzoj aktakuzën”.

https://www.facebook.com/FrontOnlineMedia/videos/987373845114704/

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera