[wp-story]

Ekonomi / Bujqësi

MBPZHR-ja mbështetje për projektet bujqësore të Obiliqit

MBPZHR-ja mbështetje për projektet bujqësore të Obiliqit
15:04 | 06 Prill 2019

Përmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë vendin. Në kuadër të këtyre programeve mbështetje do të gjejnë edhe fermerët e Komunës së Obiliqit.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera