Lajme

Mbështetësi i VV-së që u përjashtua nga gara për bord të RTK-së: Ndryshimi zgjedh shika të Elmi Reçicës

Mbështetësi i VV-së që u përjashtua nga gara për bord të RTK-së: Ndryshimi zgjedh shika të Elmi Reçicës
23:02 | 06 Dhjetor 2021

Sot Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur 8 anëtarët e rinj të Bordit të Radio Televizionit të Kosovës.

Në bazë të votimit, anëtarë të Bordit të RTK-së janë zgjedhur: Fatime Lumi-Qehaja, Arta Berisha, Albulena Mehmeti, Shukrie Rama, Driton Hetemi, Besnik Boletini, Safet Kabashaj dhe Bekim Sele.

Pas kësaj ka reaguar një mbështetësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Mentor Llugaliu duke thënë që kanë punuar për ndryshim, e ky ndryshim zgjedh shika të Elmi Reçicës.

“Puno na për ndryshim, e ndryshimi zgjedhë shika të Elmi Reçicës. Urime urime!”, ka shkruar ai në Facebook.

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera