Lajme

Matoshi përplaset me Shalën: Te dishe ti çka është demokracia

Matoshi përplaset me Shalën: Te dishe ti çka është demokracia
21:23 | 26 Shtator 2022

Komentatorët politikë Halil Matoshi dhe Krenar Shala janë përplasur sonte në Kanal10 përderisa kanë diskutuar për zgjedhjet e brendshme që janë mbajtur dje, 25 shtator në Lëvizjën Vetëvendosje.

Matoshi ka thënë se do të ishte demokratike që Albin Kurti të kishte kundërkandidat për lider të kësaj partie, teksa Shala ka thënë se nuk quhet jodemokratike “nëse nuk ia mohon dikujt me kandidu”.

“Te dish ti çka është demokracia, hajde prejëm në qafë, a merr vesh. Unë them që mbi të gjitha është procedurë, ky thotë është diçka me qitë me 2%. Nëse dikush, iu kishë dhënë mundësia, e drejta me propozu nga anëtarësia, prej fillimit, ndoshta me debat iu kishte afru Kurtit”, ka thënë Matoshi.

Në MINIMAX kanë filluar zbritjet finale me çmime fikse 2€, 5€, 7€, 9€

Të tjera