[wp-story]

Bota/Rajoni

Maqedoni: Dy persona janë dërguar në karantinë shtetërore, nuk kanë respektuar masën e vetizolimit

Maqedoni: Dy persona janë dërguar në karantinë shtetërore, nuk kanë respektuar masën e vetizolimit
17:55 | 19 Qershor 2020

Një 54-vjeçar nga Koçani dhe një 22-vjeçar nga Shtipi u dërguan dje në objektet shtetërore të karantinës sepse nuk i respektuan masat, gjegjësisht masën e vetizolimit 14-ditorë.

Dje policia nga stacioni policor i Koçanit, për shkak të mosrespektimit të masave të Qeverisë për parandalimin dhe mbrojtjen kundër pandemisë së shpallur të coronavirusit (mbikëqyrja shëndetësore dhe vetizolim 14-ditorë), në karantinë shtetërore kanë dërguar S.A (54) nga Koçani dhe O.U. (22) nga Shtipi” njoftojnë nga Ministria e Brendshme.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera