Lajme

LVV: Hoti shkoi për njohje në Uashington por u kthye me shumë dëme për Kosovën

LVV: Hoti shkoi për njohje në Uashington por u kthye me shumë dëme për Kosovën
11:27 | 08 Shtator 2020

Lëvizja Vetëvendosje me anë të një shkrimi në Facebook ka kritikuar sërish qëndrimin e mbajtur nga Kryeministri Hoti në marrëveshjen e Uashingtonit.

Në shkrimin e tyre thuhet se Kryeministri i paligjshmën e jolegjitim tha se po shkonte në Washington për njohje reciproke, por u kthye me shumë dëme për Republikën e pa njohjen e saj.“Pra, shkuan për njohjen, ndërkaq u pajtuan që të mos angazhohen për e anëtarësim në organizata ndërkombëtare për një vit.

Shkuan për njohje, ndërkaq u pajtuan për ndarjen e Liqenit të Ujmanit.

Shkuan për njohje, ndërkaq u pajtuan për realizimin idesë dhe qëllimeve të Serbisë për mini-schengen.
Shkuan për njohje, ndërkaq u pajtuan t’i mundësojnë qasje në detin Adriatik.
Shkuan për njohje, ndërkaq me kërkesë të Serbisë e larguan emërtimin “Republikë”.Shkuan për njohje, ndërkaq sollën dëm, turp e rrezik” thuhet në shkrimin e tyre.

Postimi i plotë:

Kryeministri i paligjshmën e jolegjitim tha se po shkonte në Washington për njohje reciproke, por u kthye me shumë dëme për Republikën e pa njohjen e sajPra, shkuan për njohjen, ndërkaq u pajtuan që të mos angazhohen për e anëtarësim në organizata ndërkombëtare për një vit.

Shkuan për njohje, ndërkaq u pajtuan për ndarjen e Liqenit të Ujmanit.Shkuan për njohje, ndërkaq u pajtuan për realizimin idesë dhe qëllimeve të Serbisë për mini-schengen.Shkuan për njohje, ndërkaq u pajtuan t’i mundësojnë qasje në detin Adriatik.Shkuan për njohje, ndërkaq me kërkesë të Serbisë e larguan emërtimin “Republikë”.Shkuan për njohje, ndërkaq sollën dëm, turp e rrezik.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera