[wp-story]

Lajme

Lushtaku publikon foto nga tubimet partiake ku thyhen masat antiCovid

Lushtaku publikon foto nga tubimet partiake ku thyhen masat antiCovid
23:14 | 17 Janar 2021

ami Lushtaku, Kryetar i PDK-së në Skenderaj, ka postuar një fotografi nga një odë në Vojnik ku shihet disa persona të grumbulluar.

Personat në fotografi të cilat i ka shpërndarë Lushtaku shihet se nuk po e mbajnë distancën e as maskat.

E ky është postimi i tretë i Lushtakut brenda kësaj dite, ku shihen mbledhjet e PDK-së pa distancë e pa maska.

Në fotografi shihen edhe kandidatët për deputetë, Ardian Kastrati, Ganimete Musliu, Evgjeni Thaçi-Dragusha dhe Mihane Kadriu.

“Vojniku ashtu si gjithmonë kur është nevoja, është i bashkuar në mbështetje të Partisë Demokratike të Kosovës. Ky vend është i brymosur me PDK-në dhe këtë e dëshmuar gjithmonë. Ky vend të jap vullnet e motiv për të rrugëtuar drejt fitores”, ka shkruar Lushtaku.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera