[wp-story]

Lajme

Llapjanët në “Zonën e kuqe”, respektojnë masat anti-Covid

Llapjanët në “Zonën e kuqe”, respektojnë masat anti-Covid
20:26 | 14 Nëntor 2020

Me masat e reja kundër pandemisë kufizohet lëvizja edhe në komunën e Podujevë, si zonë e kuqe.

Qytetarët e kësaj ane dukshëm po respektojnë masat e reja.

Rrugët e këtij qyteti janë parë të zbrazura, me të shënuar ora 19:00.

Kujtojmë faktin se në ditët e fundit dukshëm është rritur numri i të infektuarve, dhe Podujeva ka qenë njëra nga komunat me më së shumti të infektuar me Covid19.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera