[wp-story]

Lajme

LIVE: Kuvendi i Kosovës mban seancën e rregullt plenare

LIVE: Kuvendi i Kosovës mban seancën e rregullt plenare
12:19 | 11 Qershor 2020

Direkt: Kuvendi i Kosovës mban seancën e rregullt plenare. Në rend dite janë shqyrtimi i Raportit vjetor financiar të Buxhetit për 2019 dhe ratifikimi i disa marrëveshjeve.

Direkt: Kuvendi i Kosovës mban seancën e rregullt plenare. Në rend dite janë shqyrtimi i Raportit vjetor financiar të Buxhetit për 2019 dhe ratifikimi i disa marrëveshjeve.

Δημοσιεύτηκε από Front Online στις Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera