Lajme

Lirohet plotësisht lëvizja në mbikalimin e Banullës

Lirohet plotësisht lëvizja në mbikalimin e Banullës
21:29 | 11 Korrik 2020

Ministria e Infrastrukturës informon publikun se ka përfunduar montimi i trajeve në mbikalimin e Banullës, kryqëzimi i autoudhës A6 me autoudhën A7.1.

Tani komunikacioni është duke u zhvilluar me një korsi, por që nga nesër (e dielë, 12 korrrik 2020 ), autoudha do të jetë e plotë për qarkullim.

Falë angazhimit të stafit të MI-së, dinamikës së shtuar të punimeve dhe kompanisë kontraktuese, punimet e parapara të kryhen për dy ditë, janë kryer brenda dite.

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera