[wp-story]

Bota/Rajoni

Lind foshnja me katër këmbë dhe tre krahë

Lind foshnja me katër këmbë dhe tre krahë
09:05 | 16 Janar 2020

Kjo foshnjë në Indi, ka lindur me katër këmbë dhe tre duar. Foshnja është binjake me një bebe mashkull që rezultoi të jetë plotësisht i shëndetshëm.

Bebet ishin nisur për të qenë binjakë të ngjitur por fatmirësisht njëri prej tyre ka dalë plotësisht i shëndetshëm.

Rasti i binjakëve të ngjitur përfundon me operacione të posaçme që shërbejnë për t’i ndarë ata dhe nuk janë të shpeshta rastet kur operacionet rezultojnë me sukses.

Në një rast të tillë e vetmja zgjidhje është eleminimi I gjymtyrëve të tepërta tek foshnja.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera