Lajme

Limaj: Para fillimit të dialogut me Serbinë duhet të jemi bashkë pozitë e opozitë

Limaj: Para fillimit të dialogut me Serbinë duhet të jemi bashkë pozitë e opozitë
12:58 | 18 Qershor 2020

Kryetari i Partisë Nisma Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka vlerësuar se forumi i Liderëve të partive parlamentare është mundësi e mirë për bashkërendim të aktiviteteve në procesin dialogues me Serbinë.

Në takimin e parë të këtij formati, Limaj ka theksuar rëndësinë që ka për vendin krijimi i një konsensusi sa më të gjerë për këtë temë.

“Në këtë frymë, bëj thirrje që pjesë e këtij forumi të jenë edhe partitë tjera opozitare. Është jetike për vendin që të gjithë të jemi bashkë në këtë proces, pozitë e opozitë”.

“Dy gjëra duhet qartësuar para fillimit të dialogut: kohëzgjatja dhe emërtimi. Procesi i ardhshëm dialogues me Serbinë kudo që zhvillohet duhet ketë emër; dialog për njohje. Si dhe është shumë më rëndësi që dialogu të përshkruhet me transparencë të plotë”.

Prince Caffe pjesëmarrës në panairin DUBAI EXPO 2021

Të tjera