Lajme

Licencohen edhe tre laboratorë për kryerjen e testeve për Coronavirus

Licencohen edhe tre laboratorë për kryerjen e testeve për Coronavirus
14:41 | 09 Shtator 2020

Ministria e Shëndetësisë është duke vazhduar me licencimin e laboratorëve privatë për kryerjen e testeve serologjike për COVID-19.

Në kuadër të kësaj, MSh-ja ka licencuar sot edhe tre laboratorë në Gjakovë, Prizren dhe Mitrovicë.

Deri më tani ministria ka licencuar më shumë se 120 laboratorë privatë për kryerjen e testeve serologjike dhe PCR për COVID-19.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera