Lajme

Latifi me një proverb e krahason se si arrit Hoti të jetë në takimin në Washington

Latifi me një proverb e krahason se si arrit Hoti të jetë në takimin në Washington
12:44 | 04 Shtator 2020

Blerim Latifi, ish-këshilltar i Kadri Veselit, ka shkruar për takimin në Washington dhe pjesëmarrësit atje.

Madje ai pjesëmarrjen Avdullah Hotit në cilësinë e kryeministrit e ka krahasuar me një proverb të lashtë ” kur dy palë grinden për diçka, vjen e treta për t’i marrë të gjitha!”.

Sipas Latifit për këtë takim që të jetë protagonistë bërë gjithçka Thaçi, e Kurti bërë gjithçka që ky takim mos të ndodh, ndërsa Hoti shkoi.

“Thaçi bëri gjithçka për të qenë protagonisti i takimit të sotëm në Shtëpinë e Bardhë. Kurti bëri gjithçka që ky takim të mos ndodhte fare. Në fund Dulla e morri trofeun. Morali i proverbit të lashtë: kur dy palë grinden për diçka, vjen e treta për t’i marrë të gjitha!”, ka shkruar Latifi.

Black Friday –  Eja dhe ndaj emocionet e zbritjes ekstreme në Comodita Home

Të tjera