Lajme

LAJMI I FUNDIT: Publikohet marrëveshja e plotë mes Kosovës dhe Serbisë

LAJMI I FUNDIT: Publikohet marrëveshja e plotë mes Kosovës dhe Serbisë
18:41 | 04 Shtator 2020

Është publikuar para pak çasteve edhe marrëveshja e plotë mes Kosovës dhe Serbisë.

Akordi i cili u arrit para pak orësh, përmban në vete tri pika kyçe, ku përfshihet normalizimi i marrëdhënieve mes Kosovës e Serbisë në aspektin ekonomik, vendosja e marrëdhënieve bilaterale mes Kosovës dhe Izraelit si dhe pika e tretë, zhvendosja e ambasadës serbe në Jerusalem, në korrikun e vitit të ardhshëm

Më poshtë edhe detajet e marrëveshjes:

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera