[wp-story]

Front TV

Labi: Nëse dikush e merr këtu Coronavirusin, unë shkoj në burg!

Labi: Nëse dikush e merr këtu Coronavirusin, unë shkoj në burg!
11:29 | 15 Qershor 2020

Këngëtari i njohur Labinot Tahiri (Labi) i është bashkangjitur sot protestës së artisteve para objektit të Qeverisë së Kosobvës, për mos lejimin e veprimtarisë së dasmave, raporton “Front Online”.

Nga aty Labi ka thënë që sa për vete ka para për të jetuar edhe për 10 vite.

Pjesëmarrjen e tij në këtë protestë e ka arsyetuar me mbështetjen për artistët e tjerë që sipas tij, janë injoruar nga shteti.

Poashtu Labi foli edhe për mundësinë e përhapjes së Coronavirusit në këtë protestë.

“Nëse dikush e merr këtu Coronavirusin, unë shkoj në burg”, ka thënë Labi. /Front Online

Direkt: Pronarë të restoranteve, dhe këngëtarë, protestojnë për moslejimin e organizimit të dasmave

Direkt: Pronarë të restoranteve, dhe këngëtarë, protestojnë për moslejimin e organizimit të dasmave

Δημοσιεύτηκε από Front Online στις Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera