Lajme

Labi ia blenë të gjitha Librat Çun Lajqit: Shteti u dashtë me u kujdes për ty, jo për hajnat!

Labi ia blenë të gjitha Librat Çun Lajqit: Shteti u dashtë me u kujdes për ty, jo për hajnat!
20:51 | 15 Gusht 2020

Çun Lajçi njihet për rolet e tij artistike. Pos në këtë fushë ai ka treguar sukses edhe në një lëmi tjetër.

Ai është autor edhe i 11 veprave të ndryshme. Disa kopje të tyre ai doli t`i shes të shtunën, me ç`rast i ndodhi një e papritur.

Një i panjohur i erdhi dhe i tha se këngëtari Labinot Tahiri dëshiron t`ia blejë krejt librat e tij e që ato t`ua dërgojë fëmijëve skamnorë.

“Erdhi n’emnin e tij e m’tha: Ke t’fala nga kangëtari e humanisti Labinot Tahiri! E nje? Çova kryet, që m’vlonte nga dielli dhe e shikova!Labinotin? Aha, po more po, po kush s’e njeh i thashë dhe ula kokën! Baca Çun, vazhdoi Albani, Labi m’porositi me t’i ble krejt librat, se po don m’ua falë nxansave që s’e kanë mundësinë me i ble! Dhe prap e çova kryet. E shiqova a e ka përnjimend”, tregon Lajçi për bisedën me të panjohurin.

Tutje, lajmëtari i dha në telefon Lajçit vet këngëtarin Labi.

Ky i fundit siç tregon Lajçi në bisedën telefonike i tha se shteti do të duhej të përkujdesej për të e jo për hajnat.

Rrëfimi i plotë:

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera