[wp-story]

Auto&Tech

Ky person e ndërtoi Lamborghini-n e vet

Ky person e ndërtoi Lamborghini-n e vet
17:17 | 11 Gusht 2019

Ky njeri ka ndërtuar makinën e ëndrrave pa pasur nevojë të shpenzojë një shumë të madhe të parave.

Lamroghini’ shihet të jetë makina në video më poshtë dhe duke pasur parasysh që ai e ndërtoi ketë makinë vetëm, ajo duket në një gjendje shumë të mirë.

Makina, i ka të gjitha proceset dhe paisjet e një ‘Lamborghini’ të ndërtuar në fabrikë. Mesa duket ky person ka qenë tejet i pasionuar për të ndërtuar dhe përkushtuar diçka të tillë, duke arritur të kujdeset për çdo detaj të vogël,

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera