[wp-story]

Ekonomi

Ky është vendimi për shkarkimin e drejtorit te ATK-së

Ky është vendimi për shkarkimin e drejtorit te ATK-së
20:11 | 16 Tetor 2020

Kryeministri Avdullah Hoti, sot ka bërë një varg shkarkimesh, kurse së fundi u shkarkuan edhe drejtori i ATK-së Ilir Murtezaj dhe ushtruesi i detyrës së drejtorit të Doganës, Ibrahim Xhaka.

Kjo tashmë është e konfirmuar dhe Gazeta inFokus ka edhe vendimin e shkarkimit të drejtori i ATK-së Ilir Murtezaj.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera