Lajme

Ky është vendimi i ri Qeverisë së Kosovës rreth ceremonive mortore

Ky është vendimi i ri Qeverisë së Kosovës rreth ceremonive mortore
12:35 | 01 Korrik 2020

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e saj të rregullt, ka marrë disa vendime, në mesin e të cilave, ishte edhe ajo që ceremonitë mortore, të mund të përcillen vetëm nga familjarët e afërt.

Këtë vendim e propozuar para Qeverisë, ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, kjo pas rritjes së vazhdueshme të numrit të të prekurve me Covid-19 në vendin tonë.

Zemaj tutje ka arsyetuar këtë vendim duke thënë se do të ndalohen tubimet me më shumë se 50 persona në çfarëdo niveli .

Black Friday –  Eja dhe ndaj emocionet e zbritjes ekstreme në Comodita Home

Të tjera