[wp-story]

Ekonomi

Ky është ushtruesi i ri i detyrës së drejtorit të përgjithshëm të ATK-së

Ky është ushtruesi i ri i detyrës së drejtorit të përgjithshëm të ATK-së
19:41 | 16 Tetor 2020

Zyra e Kryeministrit Avdullah Hoti ka konfirmuar se është shkarkuar drejtori i ATK’së, Ilir Murtezaj.

Në po të njëjtën komunikatë, zkm, ka konfirmuar se ne vend të tij në këtë post është emëruar, Ekrem Hysenaj, shkruan Front Online.

“Në përputhje me ligjet përkatëse në fuqi, Kryeministri Hoti ka emëruar z. Bajram Rexha, ushtrues detyre i Drejtorit të Përgjithshëm të Doganës të Kosovës, dhe z. Ekrem Hysenaj ushtrues detyre i Drejtorit të Përgjithshëm të Administratës së Kosovës”, thuhet në njoftim.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera