[wp-story]

Lajme

Ky është fshati i Kosovës ku jeton vetëm një familje

Ky është fshati i Kosovës ku jeton vetëm një familje
13:37 | 12 Gusht 2019

Fshatrat shqiptare që janë afër kufirit me Serbinë po boshatisen si pasojë e kushteve të rënda ekonomike

Mungesa e shkollës, rrugës dhe ujit janë disa nga faktorët që kanë ndikuar që pothuajse shumica e banorëve të Llaushës së Podujevës të ikin nga fshati.

Familja Imeri nga Llausha ka mbetur e vetme në këtë fshat, ata thonë se nuk do t’i lëshojnë shtëpitë e tyre, por duan që udha e tyre të asfaltohet./RTK/

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera