Ekonomi

Ky është çmimi, ja sa do të shiten nafta e benzina

Ky është çmimi, ja sa do të shiten nafta e benzina
09:20 | 20 Shtator 2022

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka publikuar çmimet e derivateve të naftës për 24 orë.

Sipas këtij dikasteri çmimi i lejuar për produktin dizel për litër është 1.60euro, për benzinë 1.35 dhe për gaz 0.75 euro.

Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 dhe do të jenë valide 24 orë nga data e publikimit./Front Online

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Çmime më të lira të naftës dhe oferta fantastike në Petrol Company

Të tjera