[wp-story]

Lajme

Ky është anëtari i LDK-së që nuk e votoi Avdullah Hotin për Kryeministër

Ky është anëtari i LDK-së që nuk e votoi Avdullah Hotin për Kryeministër
16:38 | 31 Dhjetor 2020

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) të mërkurën ka nominuar Avdullah Hotin, për kandidat për kryeministër të ardhshëm të Kosovës, raporton Front Online.

Por, një (1) anëtar i Këshillit të Përgjithshëm të kësaj partie votoi kundër kandidimit të Hotit për kryeministër.

Sipas burimeve të Front Online, kryetari i degës së LDK-së në Hanin e Elezit, Feim Brava, ka votuar kundër.

Nga 94 anëtarë të Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së që kanë marrë pjesë në votim, nëntëdhjetë e dy (92)  kanë votuar për propozimin e Kryesisë së LDK-së, që z. Avdullah Hoti të jetë kandidati ynë për Kryeministër në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, një (1) ka votuar kundër dhe një (1) ka abstenuar./Front Online/

 

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera