Bota/Rajoni

Ky çift ndërton një mini pijetore në një kopsht të punuar me dorë

Ky çift ndërton një mini pijetore në një kopsht të punuar me dorë
14:56 | 24 Qershor 2020

Një nga ëndrrat e zotërinjve ka qenë gjithmonë të ketë pijet e veta në kopsht, dhe arsyet për këtë janë të ndryshme.

Pasi që pandemia e koronavirusit u ndaloi njerëzve që dilnin nga shtëpia dhe pijet ishin mbyllur, aq shumë dashamirës të pijetoreve u detyruan të bënin disa forma të tjera argëtimi, si përdorimi i thirrjeve Zoom dhe pirja e një pije me miqtë e tyre.

Disa njerëz që tashmë kanë ndërtuar shufrat e tyre i përdorin për këto qëllime, ndërsa shumë vendosën të ndërtojnë një në oborrin e shtëpisë ose të rindërtojnë ndonjë prej objekteve të tyre në shtëpi.

Sigurisht, ka njerëz që kanë vendosur të lënë pijen fare dhe të zgjedhin hobi të reja. Familja Crabs nuk dëshironte të shmangte këtë kënaqësi dhe çifti kuptoi se ata kishin nevojë për të ndërtuar një pijetore në kopshtin e tyre, duke e pyetur një kompani private për mobilje të transformuara për t’u dhënë atyre një ide se si ta bënin atë.

Puna mbaroi për rreth tre javë dhe kushdo që e pa pijet ishte magjepsur, por kur fotot e pijetores u postuan në rrjetet sociale, ata shpejt shkuan viral.

Sipas komenteve të ndjekësve, pjesa më e mirë për këtë pijetore të vogël është në pjesën e brendshme, pasi kishte krijime të jashtëzakonshme të planifikuara deri në detajet më të vogla.

 

Si të kurseni mbi 350 kilovatë/orë në muaj me një investim të thjeshtë, tregon Idriz Ferati, drejtor i Auditimit në…

Të tjera